Horeca meubels voor jouw restaurant of bar

Horeca meubels voor jouw restaurant of bar

Tijdens de inrichting van jouw nieuwe restaurant of bar komt er een hoop op je af. Voor welk materiaal kies je? Welke kleuren moeten er in terugkomen en hoe is de kwaliteit? Dit zijn allemaal belangrijke dingen die kunnen meespelen tijdens het uitzoeken van nieuw horeca meubilair. Ook is het belangrijk dat de meubels niet alleen mooi zijn, maar ook nog eens comfortabel zijn. Denk bijvoorbeeld aan bartafel op de juiste hoogte of een stoel dat lekker zit.

Waarom horeca meubels uit Amerika kopen in plaats van uit bijvoorbeeld China?

Als je bezig bent met het inrichten van je restaurant of bar, dan wil je natuurlijk alleen gebruik maken van de beste kwaliteitsmeubels. Het liefst wil je dat de meubels zeer lang meegaan, zodat je niet om de zoveel tijd nieuw horeca meubilair hoeft aan te schaffen. Als je denkt aan bijvoorbeeld barkrukken, stoelen en bartafels, dan is het belangrijk dat het van stevig materiaal gemaakt is. Je wilt immers niet dat er zomaar ineens iets kapot gaat of dat de klanten niet lekker zitten tijdens het eten.

Kies je dan voor Amerikaanse kwaliteit, dan weet je zeker dat je goed zit. Om de prijs hoef je het ook niet te laten, want je kunt de prijzen vergelijken met de prijzen uit China. Je koopt in dit geval dus voor hetzelfde geld veel betere kwaliteit. Ook doe je er nog eens veel langer mee, waardoor je op den duur veel geld bespaart. Ben je dus op zoek naar meubels voor jouw restaurant of meubilair voor je bar, kies dan eens voor Amerikaanse kwaliteit.

Barmeubels met jouw logo erop!

Niets is natuurlijk leuker dan je meubilair te voorzien van het logo van jouw bar of restaurant. Daarnaast wil je natuurlijk niet inleveren op kwaliteit en wil je dat de gasten er comfortabel op of aan kunnen zitten. In dat geval kun je kiezen uit restaurantstoelen, barkrukken, hoge stoelen en zelfs tafels. Allemaal uit Amerika en alleen van de beste kwaliteit. Daarnaast betaal je niet de hoofdprijs zoals je dat vaak ziet bij horeca meubels uit bijvoorbeeld Frankrijk, Spanje of Italië.

Waarom zijn comfortabele stoelen zo belangrijk voor een restaurant?

Je wilt natuurlijk dat de gasten zo lang mogelijk blijven en lekker genieten van het eten. Daarnaast is het wel zo fijn als ze ook nog een toetje bestellen en nog een paar drankjes doen. Als je gaat eten in een restaurant waar de stoelen niet lekker zitten, dan kan dat de avond behoorlijk verpesten. Wat vaak als oncomfortabel wordt ervaren zijn bijvoorbeeld stoelen met een harde rugleuning. Ook een te hard zitvlak is niet prettig om lang op te zitten.

Kies bij het uitzoeken van jouw horecameubels dus niet alleen voor een mooi uiterlijk, maar let ook zeker op het zitvlak en de rugleuning van jouw restaurantstoelen. Wanneer je gaat voor Amerikaanse horeca meubels dan zit je eigenlijk altijd goed. Ze zijn gemaakt van stevig materiaal en daarnaast voorzien van een heerlijk comfortabel zitvlak en een zachte rugleuning.    

 

Back to blog

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.